Yarın Ankara'da Okullar Tatil Mi? Ankara Valiliği Konu İle İlgili Açıklama Yaptı Mı?

Yarın Ankara'da Okullar Tatil Mi? Ankara Valiliği Konu İle İlgili Açıklama Yaptı Mı?

Yarın Ankara'da okullar tatil mi? 30 Nisan 2024 Salı günü Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarmış ve sonrasında Ankara sele teslim olmuştu. Ankara için hafta başına kadar yağışların devam etmesi bekleniyor. 2 Mayıs 2024 Perşembe günü öğle saatlerinde de yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Tam da bu noktada gözler Ankara Valiliği'ne çevrildi. Öğretmenler, öğrenciler ve veliler merak ederek araştırıyor: 2 Mayıs 2024 Perşembe günü Ankara'da okullar taitl mi?

Yarın Ankara'da okullar tatil mi? Dün akşam Ankara sele teslim oldu. Bugün 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü, İşçi Bayramı olduğu için okullar zaten Türkiye'nin 81 ilinde tatildi. Ancak 2 Mayıs'ta eğitime kalındığı yerden edilecek. Peki Ankara'da da eğitime kalındığı yerden devam edilecek mi yoksa okullar tatil mi olacak? Bu sorunun yanıtı için gözler Ankara Valiliği'ne çevrildi.

Yarın Ankara'da okullar tatil mi? Dün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Ankara ve Eskişehir için uyarı yapılmış ve sonrasında şehirlerde cadde ve sokaklar göle dönmüştü. Araçlar ilerlemekte zorlandı. Metro istasyonlarını su basması dolayısı ile vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bazı binaların giriş katlarını su bastı. Bu gelişmelerin üzerine Ankara Valisi Vasip Şahin sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamalarda bulundu: "Tüm ekiplerimiz sahada ve görevleri başındalar. Şu ana kadar elimize ulaşan herhangi bir can kaybı bilgisi bulunmuyor."

Yarın Ankara'da Okullar Tatil Mi?

Yarın Ankara'da okullar tatil mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 7 günlük raporuna göre Ankara'da yağışlı hava önümüzdeki hafta başına kadar devam edecek. Sıcaklıkların 15 - 23 derece aralığında olması bekleniyor. Hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Bu yağışlar yarın öğle saatlerinde yer yer kuvvetli olacak.

Peki Yarın Ankara'da okullar tatil mi? Ankara Valiliği bu konuda henüz bir açıklama yapmadı. Ancak gelişmeleri meb hocam içerisinde takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

16 Yorum